Ga naar de inhoud

Zakelijk vloggen

Samen met Iets Met Film kan jouw bedrijf ook vloggen! Professioneel, zonder populair gedoe maar wel toegankelijk en fris. Dat doen we met jouw eigen medewerkers. Wij zorgen voor de begeleiding zodat ook een onervaren vlogger goed in beeld komt. Van stagiair tot CEO, met professionele begeleiding kan iedereen vloggen.

Waarom een vlog?

Omdat het effectieve communicatie is die past bij de social media consumptie van nu. Het is populair en dat zie je terug in de resultaten. Ons mooiste voorbeeld is een werving-vlog voor een zware functie waar moeilijk mensen voor waren te vinden. Maar het vlog genereerde zoveel aanmeldingen dat deze snel weer offline moest! Dit is wel een extreem voorbeeld maar vlogs krijgen meer views, reacties  en shares dan reguliere video formats. 

Kan ik zelf een vlog maken?

Natuurlijk, maar het resultaat past niet altijd bij het zakelijke imago. Dan valt het toch tegen, of is er geen tijd beschikbaar. Een workshop vloggen kan natuurlijk helpen maar komt niet in de buurt van het resultaat van een professioneel gemaakt vlog.

Hoe maak je een vlog voor een bedrijf?

Als eerste werkt Sybren samen met de klant aan een lekker lopend en gevarieerd script. Bij de opnames geeft Sybren de vlogger heldere instructies. We maken een reportage, nemen interviews af en spreken een voice-over in. Er is ruimte voor spontaniteit en improvisatie. Dan gaan we monteren. We houden jouw huisstijl aan en werken met royalty free design elementen en achtergrondmuziek uit onze catalogus. Als de montage bijna klaar is, krijg je een online preview om de puntjes op de ‘i’ te zetten. De definitieve versie kan de opdrachtgever downloaden, klaar voor de eigen kanalen. Optioneel kan ook een teasers worden gemaakt en verticale versies voor Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok. Vlogs kunnen ook worden ondertiteld.

Tarieven

  • Vlog evenement 2-4 minuten €1350,-
    Met de vlogger (of duo-vloggers) bezoeken we het evenement, maken een verslag en stellen vragen aan de aanwezigen. De vlogger spreekt ook stukjes voice-over in.
  • Vlog werving 1-2 minuten €900,-
    Een werkdag op pad met een vloggende medewerker. De werknemer verteld over zijn of haar functie en toont de werkplek en eventuele handelingen. Aan het eind doet de vlogger de oproep voor een nieuwe collega.
  • Trailer €100,-
  • Ondertiteling per minuut video €50,-
  • Verticaal formaat (zelfde lengte als origineel) €100,-

Vloggen kan in vele vormen en daarom wordt altijd een offerte op maat gemaakt. Alle genoemde kosten zijn ex btw en reis- verblijf- en parkeerkosten.

Wil je ook vloggen?

Mail Sybren met je ideeën: sybren@ietsmetfilm.nl