Van A tot Z uitgelegd

Hoe werkt jouw bedrijf? Met een van A tot Z uitgelegd video laat je zien hoe een productie- of bedrijfsproces werkt. Want jouw werk is interessant! Kijk maar naar onderstaande voorbeelden.

Een van A tot Z uitgelegd video begint met een ‘Hoe’ vraag. Bijvoorbeeld voor een architect ‘Hoe wordt jouw droomhuis werkelijkheid?’‘ of voor een energiebedrijf ‘Hoe verduurzaam je een huis?’. Vervolgens wordt die vraag stap voor stap beantwoord. Een natuurlijke manier om de unieke kenmerken en kwaliteiten van het bedrijf in beeld te brengen.

AIDA marketingmodel

Een van A tot Z uitgelegd video is geen reclame en daardoor veel breder inzetbaar. Want een interessante video kan je overal tonen en krijgt ook meer aandacht. Zo werk je aan je merk op een sympathieke en natuurlijke manier.

Werkwijze

Het script schrijven we samen. De opnamen duren ongeveer een dagdeel. Dan gaan we de video monteren. We gebruiken jouw huisstijl font, logo en kleurenpalet. We selecteren een geschikte stem voor de voice-over en een achtergrondmuziek uit onze catalogus. Als de video bijna klaar is, ontvang je een online preview om de puntjes op de ‘i’ te zetten.

De video wordt in twee formaten opgeleverd. Een 4K video van 2-3 minuten, inclusief ondertitel-bestand voor bijvoorbeeld jouw website, presentaties of evenementen. En een vierkante 1:1 of verticale 4:5 versie met vaste ondertitels voor social media apps zoals Facebook, Instagram, TikTok of LinkedIn.

Variaties

Het van A tot Z uitgelegd concept kan worden aangepast voor specifieke doeleinden. Bijvoorbeeld een wervende video “Een werkdag bij ons bedrijf” of opnamen op meerdere locaties. Heb je veel te vertellen dan kunnen we ook een langere reportage of documentaire maken, met interviews, een presentator en animaties. Of juist een ultrakorte versie voor een LinkedIn campagne.

Kosten

Iedere van A tot Z uitgelegd video is uniek en daarom wordt altijd een concept en offerte op maat gemaakt. Meestal liggen de kosten tussen de 800 en 1500 euro, exclusief reiskosten en btw.

Contact

Wil je ook een van A tot Z uitgelegd video? Of heb je een vraag? Mail sybren@ietsmetfilm.nl.