Ga naar de inhoud

Jouw bedrijf, van A tot Z

Wat doet een bedrijf? Met een van A tot Z bedrijfsreportage wordt op een boeiende manier uitgelegd hoe een productie- of bedrijfsproces werkt. Stap voor stap. Kijk maar naar onderstaand voorbeeld van PRINTLOGO.

.

Het concept

Een van A tot Z bedrijfsreportage begint met een interessante vraag over het bedrijf. Bijvoorbeeld voor een architect ‘Hoe wordt jouw droomhuis werkelijkheid?’‘ of voor een energiebedrijf ‘Hoe verduurzaam je een huis?’. Vervolgens wordt die vraag stap voor stap beantwoord. Een chronologische reportage met aandacht voor de unieke kenmerken en kwaliteiten van het bedrijf. De video sluit af met een call to action en contactgegevens.

Iedere video wordt voorzien van een professionele voice-over, een keuze uit grafische stijlen, uw huisstijl font, logo en kleurgebruik en muziek uit onze catalogus. De opnamen duren ongeveer een dagdeel. De video wordt in twee formaten gemonteerd:

  • een 4K video van 2-3 minuten, inclusief ondertitel-bestand voor bijvoorbeeld uw website, presentaties of evenementen
  • een vierkante versie met vaste ondertitels voor apps zoals Facebook, Instagram of LinkedIn.

Kosten

Een standaard Van A tot Z bedrijfsreportage kost €1500,- exclusief btw en reiskosten.
Voor leden van Ondernemend Heiloo geldt een tijdelijke aanbieding.

Variaties

Het van A tot Z concept kan worden aangepast voor specifieke doeleinden. Bijvoorbeeld een wervende video “Een werkdag bij ons bedrijf” of opnamen op meerdere locaties. Maak er een uitgebreide documentaire van met interviews, een presentator en animaties. Of juist een extra korte versie voor TikTok of een nog kortere versie voor een online reclamecampagne. Het kan allemaal. Hiervoor maken wij een concept en offerte op maat.

Contact, offerte

Wil je ook je bedrijf in de spotlights zetten met een van A tot Z bedrijfsreportage? Neem dan contact op met Sybren: sybren@ietsmetfilm.nl. We bespreken graag de mogelijkheden.