Ga naar de inhoud

Vloggen

Wil je mee met de tijd, ga dan met je bedrijf vloggen! Vrijwel iedere reguliere video (aftermovie, wervingsvideo, promotievideo etcetera) is ook mogelijk in vlog-vorm. Het is een ander script en er is een vlogger nodig om het verhaal te vertellen. Iets Met Film werkt niet met dure ingehuurde vloggers maar met medewerkers van de opdrachtgever. Want met een beetje begeleiding kan iedereen vloggen! Van jong tot oud, van stagiair tot CEO. 

Vloggen legt geen windeieren. Ons mooiste voorbeeld is een werving-vlog voor een zware functie. Maar het vlog genereerde zoveel aanmeldingen, dat deze offline moest 🙂 . Dit is wel een bijzonder voorbeeld, maar vlogs krijgen altijd meer views, reacties  en shares dan reguliere video formats. 

Hoe maak je een vlog voor een bedrijf? Als eerste werkt Sybren samen met de klant aan een lekker lopend en gevarieerd script. Bij de opnames begeleidt Sybren de vlogger voor de camera en met de voice-over. Er is ruimte voor spontaniteit en improvisatie. De opnamen verlopen vlot en kosten niet zoveel tijd. Als alles is opgenomen, monteert Sybren de eerste versie. Met online previews werken we samen aan een toffe video. De definitieve versie kan de opdrachtgever downloaden, klaar voor de eigen kanalen. Optioneel kunnen ook teasers worden gemaakt of speciale versies voor Instagram, Facebook, LinkedIn of TikTok.

Tarieven

Vloggen kan in vele vormen. De twee meest gevraagde formats hebben een vaste prijs. Wil je iets bijzonders of iets extra, dan wordt een offerte op maat gemaakt.

  • Vlog evenement 2-4 minuten
    Met de vlogger (of duo-vloggers) bezoeken we het evenement, maken een verslag en stellen vragen aan de aanwezigen. De vlogger spreekt ook stukjes voice-over in.
    €975 ex btw en reiskosten. 
  • Vlog werving 1-2 minuten
    Een werkdag op pad met een vloggende medewerker. De werknemer toont en verteld over enkele facetten van zijn of haar functie. Aan het eind doet de vlogger de oproep voor de vacature.
    €750 euro ex btw en reiskosten. 10% korting als meerdere werving vlogs op één dag worden opgenomen.

Durf je het aan? Wil je ook vloggen? Mail Sybren met je ideeën: sybren@ietsmetfilm.nl